Diandra Mirion
services-1
Utilizarea testelor de evaluare psihologică și metodelor validate științific pentru:
1. Psihodiagnostic și evaluare clinică a factorilor psihologici implicați în tulburările comportamentale, emoţionale sau psihologice
2. Evaluare clinică a factorilor psihologici relevanți pentru starea de bine
3. Evaluarea clinică a inteligenței
4. Eliberarea avizelor psihologice
5. Evaluare psihologică pentru Comisia de expertiză adulți/copii
6. Interpretarea rezultatelor testelor de evaluare psihologică
7. Elaborarea rapoartelor de evaluare personalizate
8. Dezvoltarea și implementarea planurilor de intervenție în cazul problemelor emoționale, comportamentale sau psihologice
9. Stabilirea scopurilor și a planurilor de acţiune pentru optimizare și dezvoltare personală
Prevenția și remiterea problemelor emoționale, comportamentale și psihologice

Consilierea psihologică se orientează spre obținerea unei stări de bine (socială, psihologică, fizică), prin dezvoltarea unor abilități noi sau a unor resurse personale adaptative și eficiente. Poate oferi o perspectivă nouă asupra provocărilor din viața de zi cu zi și a modalităților prin care le putem gestiona.

Optimizarea calității vieții, autocunoașterea și dezvoltarea personală

Procesul de coaching psihologic se orientează spre îmbunătățirea resurselor personale care au implicații în domeniul profesional și educațional.
Identificarea problemelor dificile care pot fi greu de gestionat și a modalităților prin care le putem face față.

Terapie individuală
Procesul psihoterapeutic ne ajută să înțelegem problemele dificile cu care ne confruntăm, cum au apărut acestea și ce putem face pentru a le depăși.
Psihoterapia se bazează pe o relație terapeutică, care are la bază colaborarea, empatia și acceptarea necondiționată a clientului. Colaborarea dintre client și terapeut are în vedere atingerea unor obiective stabilite împreună.
În prima etapă ne vom axa pe evaluarea psihologică, pentru a vedea care sunt factorii psihologici implicați în viața dumneavoastră.

În etapa a doua, vom discuta pe baza rezultatelor evaluării și vom avea în vedere două aspecte: cum au apărut problemele și ce putem face pentru a le gestiona.

În etapa a treia, ne vom axa pe intervenția psihologică unde vom lucra împreună pentru a dezvolta resurse noi cu scopul de a gestiona problemele și provocările din viața de zi cu zi.

Informații despre serviciile psihologice

  • Ședințele de evaluare psihologică, consiliere și/sau psihoterapie se pot desfășura față în față sau online.
  • Ședințele de evaluare psihologică, consiliere psihologică și/sau psihoterapie se adresează adulților, adolescenților și copiilor.
  • Costurile sunt stabilite în funcție de complexitatea problemelor cu care vă confruntați. Ne puteți contacta pentru mai multe detalii.